mandag den 20. januar 2014

Bang Bang Cph lagersalg

I dag var der Bang Bang Copenhagen lagersag her i København. Jeg havde faktisk besluttet at jeg IKKE skulle derhen. Først og fremmest fordi at jeg, som tidligere nævnt, har boycottet lagersalg. Besparelsen er sjældent så stor at jeg synes det er værd at stå i kø i flere timer + rende rundt sammen med en masse mødre som render febrilsk rundt og kaster ting ned i sække ;-) Nå men... Så var der en på Instagram som lagde et billede op af hendes fangst og der lå den... Verdens fedeste thermo jakke, som jeg ofte har kigget på og jeg måtte bare eje den. Så ud af døren med mig og til mit held lå den der i Viggas størrelse da jeg kom frem. Er meget glad. Gav 250 imod normalprisen på 600. God besparelse ;-)

2 kommentarer:

  1. Forstår din holdning til lagersalg, jeg har det ligesådan. Men forstår også gidt, at du måtte ud af døren og have fat i den thermojakke. For den er godt nok fed! (Indsæt selv smiley med blinkende hjerteøjne) Og jeg plejer at synes thermotøj er meget grimt, og har derfor aldrig brugt det. Men den der udgave er helt i orden.

    SvarSlet
    Svar
    1. Fuldstændig enig. Thermo tøj er ikke det kønneste, men denne er virkelig fed! Glæder mig til at hun skal have den på :-)

      Slet