I dag stod menuen på Hokkaidosuppe med nudler. Jeg har faktisk aldrig lavet det før, men må sige at det smagte rigtig godt. Vigga var også vild med det - hun kværnede i hvert fald hele skålen :-D
Skræl og skær alle grøntsagerne ud i små "terninger". Hæld olivenolie i en gryde og smid alle grøntsagerne op og "svits" dem et par minutter. Put karry og salt i og spæd derefter med vand til grøntsagerne er dækket. Så skal de bare op og koge i ca. 15-20 minutter. Stavblend (eller bare blend) dem og voliá Hokkaidosupper á la Louise ;-) Du kan også bruge en mildere karry, hvis du ikke er til kryderet mad. Der var et lille kick i vores, men ikke noget særligt. Vigga kunne sagtens spise det. Hov. Du kan også koge nogen nudler til, hvis du har lyst :-P
Det er en meget stor potion og der var til to dage + lidt at fryse til Viggas frokost en dag.
Nej, hvor sjovt! Jeg stod netop i dag og kiggede på hokkaido græskar og tænkte: "gad vide, hvad jeg kan bruge sådan en til" :D øv! Jeg skulle have købt den..
Det ser godt ud! Hvor er opskriften? ;)
SvarSletHøhø ;-)
Slet1 hokkaido græskar
3 kartofler
2 gulerødder
3 løg
2 grøntsags-bullionterninger
3 tsk stærk karry
Skræl og skær alle grøntsagerne ud i små "terninger". Hæld olivenolie i en gryde og smid alle grøntsagerne op og "svits" dem et par minutter. Put karry og salt i og spæd derefter med vand til grøntsagerne er dækket. Så skal de bare op og koge i ca. 15-20 minutter. Stavblend (eller bare blend) dem og voliá Hokkaidosupper á la Louise ;-)
Du kan også bruge en mildere karry, hvis du ikke er til kryderet mad. Der var et lille kick i vores, men ikke noget særligt. Vigga kunne sagtens spise det.
Hov. Du kan også koge nogen nudler til, hvis du har lyst :-P
Det er en meget stor potion og der var til to dage + lidt at fryse til Viggas frokost en dag.
Hov. Det er altså kun 2 løg ;-)
SletNej, hvor sjovt! Jeg stod netop i dag og kiggede på hokkaido græskar og tænkte: "gad vide, hvad jeg kan bruge sådan en til" :D øv! Jeg skulle have købt den..
SvarSletDet må du gøre næste gang du ser det! :-) Det er ret sødt, så det er super baby venligt. Jeg vil tro man også sagtens kan lave mos af det.
Slet