fredag den 24. august 2012

Dagens ret:

I dag stod menuen på Hokkaidosuppe med nudler. Jeg har faktisk aldrig lavet det før, men må sige at det smagte rigtig godt. Vigga var også vild med det - hun kværnede i hvert fald hele skålen :-D


5 kommentarer:

  1. Det ser godt ud! Hvor er opskriften? ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Høhø ;-)

      1 hokkaido græskar
      3 kartofler
      2 gulerødder
      3 løg
      2 grøntsags-bullionterninger
      3 tsk stærk karry

      Skræl og skær alle grøntsagerne ud i små "terninger". Hæld olivenolie i en gryde og smid alle grøntsagerne op og "svits" dem et par minutter. Put karry og salt i og spæd derefter med vand til grøntsagerne er dækket. Så skal de bare op og koge i ca. 15-20 minutter. Stavblend (eller bare blend) dem og voliá Hokkaidosupper á la Louise ;-)
      Du kan også bruge en mildere karry, hvis du ikke er til kryderet mad. Der var et lille kick i vores, men ikke noget særligt. Vigga kunne sagtens spise det.
      Hov. Du kan også koge nogen nudler til, hvis du har lyst :-P

      Det er en meget stor potion og der var til to dage + lidt at fryse til Viggas frokost en dag.

      Slet
    2. Hov. Det er altså kun 2 løg ;-)

      Slet
  2. Nej, hvor sjovt! Jeg stod netop i dag og kiggede på hokkaido græskar og tænkte: "gad vide, hvad jeg kan bruge sådan en til" :D øv! Jeg skulle have købt den..

    SvarSlet
    Svar
    1. Det må du gøre næste gang du ser det! :-) Det er ret sødt, så det er super baby venligt. Jeg vil tro man også sagtens kan lave mos af det.

      Slet