mandag den 3. februar 2014

Ny cykelhjelm til den lille frøken

Vigga har fået ny cykelhjelm og sikke en jungle. Der er uhørt mange at vælge i mellem og man vil jo gerne finde den helt rigtige! Jeg har undersøgt og læst en hel masse og faldt over den model som hedder Casco Mini Pro - denne skulle være en af de sikreste cykelhjelme på marked. Modsat mange andre cykelhjelme beskytter den hele vejen rundt om hovedet, hvilket denne bekymrede mor sætter stor pris på. Hjelmen har skruejustering i nakken og virker meget blød og komfortabel. Jeg har, af gode grunde, ikke selv afprøvet den men Vigga brokker sig i hvert fald ikke ;-)

Foruden al sikkerheden og det praktiske, så synes jeg også virkelig godt om designet. Den er lidt sej med sit racerhjelmslook og den lille skygge foran. Hjelmen kan findes her hos Cykelhjelm.com

Hvilken cykelhjelm har i valgt til jeres barn/børn?
2 kommentarer:

 1. Vi har en billig en fra Kvickly..og den sidder ærlig talt super ring på Victor :-/ Det er kun fordi det er så sjældent vi cykler med ham vi ikke har ofret en ny, det må vente til næste størrelse.
  Problemet synes jeg er at den sidder for meget "ovenpå hovedet". Så den du viser ser altså lækker ud !

  Christin & Victor
  Vildbassen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan havde jeg det også med Viggas tidligere hjelm. Og det var altså ikke en af de billige, så jeg tror det har noget med modellen at gøre :-)

   Slet