søndag den 19. maj 2013

Uv-dragte 2013

Sommeren nærmer sig med hastige skridt. Jeg er derfor super optimistisk og satser på varme dage, hvor vi kan dyppe os på strand og i havnebade. Uanset, hvad så skal vi i hvert fald til Mallorca og derfor skal Vigga selvfølgelig have sig én af de der UV-dragte.

Desværre opdagede jeg at udvalget, i år, er virkelig ringe. Jeg kun fundet én enkelt, som jeg virkelig godt kan lide. Det er en gul model fra Mini Rodini og den er altså skøn. Det er prisen derimod ikke og jeg bliver altså lidt nærig - for hvem ved, hvor meget hun egentlig får den brugt? Men... Så kan hun da være lækker den ene uge på Mallorca. 

De andre modeller er acceptable, men de må altså lige stramme lidt op. Især Hummel. Jeg forstår ikke, hvordan man kan producere så mange lækre drenge-ting og så få lækre pige-ting? Det er jo på kanten til diskriminering!

Hvilken dragt har i planer om at købe til jeres børn? Og måske i kan anbefale én?


Mini Rodini til 420,- her. // Danefæ til 379,75.- her. // Hummel til 299.- her .// Hummel til 299.- her.// Småfolk til 249.- her. //

10 kommentarer:

 1. Kan du ikke finde din favoritdragt eller tilsvarende på trendsales eller lignende. Det er jo oftest et produkt der kun bliver brugt i en kort periode, og derfor ikke bliver slidt. Det er ihvertfald min mission, selvom jeg også er faldet for et af dette års modeller :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har faktisk tjekket Trendsales, hver dag, i 3 uger nu. Jeg har desværre ikke haft held med at finde noget endnu. Men ellers tak for tippet :-)

   Slet
 2. Vi har købt hummel dragten, og den er ikke pengene værd.. :-( Jeg er virkelig skuffet, den har mistet farve og facon på no time.. :-(

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv! Og tusind tak fordi du skrev. Så smider jeg bestemt ikke penge efter den.

   Slet
 3. Som drengemor, der synes jeg egentligt det er fair at drengene fører i Hummel, da pigetøj ofte er noget bredere repræsenteret ved MANGE mærker.

  Vi har en hummel uv-suit til mindstemanden, den har holdt formen, men chlor i svømmehal har taget en del farve på nogle pangorange stiklinger, rigtig synd da hummel V'erne stadig er lige orange jo, så dragten er ikke nær så fed som ny.
  Men ellers har der ikke været noget at sætte på kvaliteten.

  Mærket IdaT plejer også at have UV suits, måske er der noget for jer der? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må komme an på smag for jeg må erklære mig uenig ;-) Jeg synes blandt andet også, at Danefæ laver meget pænere drengetøj end pigetøj.

   Jeg er ikke så glad for IdaT, da pasformen ikke er så god til Vigga. Ellers tak for tip :-)

   Slet
 4. Katvig? Den har jeg købt til min datter - synes den er så flot.

  SvarSlet
 5. Jeg har valgt at købe en langærmet uv-bluse til Alba, og så bare et par normale badebukser...
  Jeg vil godt have hendes arme er helt dækkede nemlig :0) Og jeg har ikke lige spottet en heldragt med lange ærmer endnu :0(

  Men jeg synes godt nok det er dyrt badetøj når man tænker på hvor lidt de får det brugt *suk*

  SvarSlet
 6. Altså, nu er det måske mig, der har totalt misforstået alting, men hvis du synes, Hummels "drenge"tøj er så fedt, hvorfor køber du så ikke bare dét til Vigga?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror ikke der er noget du har misforstået.

   Men jeg er nok bare lidt firkantet på det område. Jeg har egentlig ikke noget imod, at give hende drengemodeller på, hvis de blot er lidt unisex. Jeg synes dog ikke hun skal rende rundt i blå og grøn UV-dragt ;-)

   Slet