lørdag den 13. april 2013

Husk altid at tjekke.....

Din cykel FØR du investerer i en cykelstol til dit barn....

I sidste måned skrev jeg et indlæg, hvori jeg glædeligt fortalte om vores ny indkøbte cykelstol. Derudover skrev jeg også, at min cykel lige skulle have lidt luft i hjulene og pedalen skulle lige laves. Jeg vil også lige nævne at jeg ikke har brugt cykelen siden før jeg blev gravid. Nå.. Men jeg kom så ned til cyklen og det før jeg gør er, at tage fat i sadlen. Hele "puden" som sidder omkring sadlen ryger så, selvfølgelig, af. Great! Jeg holder hovedet koldt og tænker: det skal nok gå. Så går jeg over til cykelhandleren for, at pumpe den og så er dækkene (igen, selvfølgelig!!!) punkteret. Så pludselig stod jeg med en cykel, som skulle lappes/have nye dæk, ny saddel, ny pedal og egentlig også ny håndbremse. Det var sgu lidt for meget af det gode. Jeg blev mildest talt temmelig irriteret og besluttede mig for at opgive den. Det er en jeg har arvet fra Eas mor og den har en hel del år på bagen.

Jeg besluttede egentlig at jeg bare ville købe en brugt cykel. Men hold nu op, hvor folk tager overpris for noget gammelt l***. Ja, undskyld mit sprog men var helt forarget, da jeg gik den blå avis igennem. I dag var vi så ude og kigge lidt hos cykelhandlerne. Men igen... Synes godt nok mange af cyklerne havde lidt for mange år på bagen. Så kunne jeg ligeså godt få lavet den vi havde i forvejen.

Men pludselig.... Så stod den der... Lige foran mig.... Med cupcakes og alt muligt.... Og så var jeg solgt!!!

Se min nye cykel :-D


6 kommentarer:

 1. Den er da super fin :-) Tillykke med køretøjet til alle de fantastiske cykelture :-)

  SvarSlet
 2. Nej, hvor er den fiiiiiin! Hvor er den fra? Ikke at jeg egentlig mangler en cykel, men man kan jo altid kigge lidt rundt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra det cykelmærke, som hedder Everton! Jeg tror den hedder Karlas Cupcakes (eller sådan noget lignede) :-D

   Slet
 3. Er du gal hvor er den bare sej!

  Men det er da også meget rart at få en ny når I nu skal til at bruge den med Vigga, så ved man at den holder lidt bedre. (:

  SvarSlet