onsdag den 20. februar 2013

Her bor Vigga

Jeg har længe gerne ville vise jer Viggas værelse. Men vi mangler stadig og få hængt en del ting op og sådan lidt. Så derfor har jeg udsat det. Nu har jeg imidlertid indset at hendes værelse er et evigheds projekt. Vi har en masse wallstickers som vi lige skal finde ud af, hvor skal være og om de overhovedet skal være der. Desuden skal de små billeder som står rundt omkring også hænges op et eller andet sted. Jeg har også lige købt noget super fint stof som jeg skal have syet en flagranke af. Det skal jeg nok ligge billeder ind af på et tidspunkt :-)

Jeg har før flashet Viggas legehjørne, som kan ses her.















11 kommentarer:

  1. Eeeeej, hvor jeg dog bare ELSKER DET!!!!!

    SvarSlet
  2. Hvor er det fint! SÅ lækkert værelse, med mange flotte detaljer.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  3. Wow! Sikke et drømme børneværelse! Ö Må jeg ikke bare overtage det hele hvis jeg engang skal have barn ;D hehe

    Simone
    Microcut.dk

    SvarSlet
  4. Er helt vild med værelset, det er bare så fint med en masse flotte farver!
    Kh Sabrina

    SvarSlet
  5. Super fint værelse. Jeg er særligt vild med I har valgt bObles i MANGE farver. Herhjemme har jeg også forelsket mig i bObles, og har med vilje købt dem i så mange farver som muligt. Men efter at have været hjemme ved en del - så kan jeg sgu se at det "normale" er at købe dem i én max to farver.. MEn jeg er altså vild med farveorgierne i bObles, og det er jeg overbevist om at børn også er - min Filippa er dog ikke så stor, så hun kan komme med sin mening. Men det bestemmer mor her altså:) rigtig fin hyldesystem med Blafre:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg synes bestemt også at alle farverne er en del af stimulationen. Vi er rigtig glad for farver herhjemme og jeg har forsøgt, at inddrage mange farver på hendes værelse :-)

      Slet
  6. SÅ fint et børneværelse hende Vigga har :)
    De der bamse aber er det nogen i selv har kreeret?? Vildt fede :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan jeg desværre ikke prale af, nej. De er fra et mærke, som hedder Ani-Mal. Jeg googede det lige og fandt dette link: http://www.ani-mal.dk

      Slet
  7. Tusind tak for alle jeres søde kommentarer. Det er fantastisk at i synes om det. Jeg er også selv meget tilfreds med det og kan blive helt glad i låget når Vigga og jeg sidder derinde og leger :-)

    SvarSlet