torsdag den 6. december 2012

Fantastisk dag!

Vi har haft en rigtig hyggelig i dag. Ea er jo startet, som privat dagplejer i mandags og jeg ELSKER, at have hende hjemme. Vi (Ea mest) er i gang med indkøringen af naboens datter, så vi har haft en del tid sammen denne uge og det har været skønt. Vi har forsøgt, at få lidt ud af tiden og vi har rigtig hygget.

I dag ville Ea gerne gøre lidt rent, okay ikke så hyggeligt for hende, så Vigga og jeg fik ned på biblioteket og legede lidt. Der var desværre ingen børn - kun én som skulle gå da vi kom. Men vi hyggede alligevel, Vigga og jeg.

Da Ea var færdig med rengøringen, så tog vi vores nye babykælk med ud på fodboldbanen for den skulle da lige afprøves! :-D

Vi leger/spiser på biblioteket

"Juhuu - dette transportmiddel kunne jeg vidst godt vende mig til"

Bliver lige trukket lidt af moooar (mig) :-)

Mama skulle jo også lige prøve :-D

5 kommentarer:

  1. Nøj hvor er kælken fin. Hvad er det for en, og hvor kan den købes?

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er SÅ fin. Jeg anede slet ikke, at der fandtes baby kælke - man lærer så meget nyt når man bliver mor ;-)

      Vi fandt den i fætter BR. Den kan også fås i blå. Jeg er ikke helt sikker på, hvad den hedder men noget med cruiser tror jeg. Den kostede noget a la 170 kr :-)

      Slet
  2. Jeg har købt sådan en kælk til mit barnebarn, som lige straks er et år. Min søn mener, han er for lille til at kælke. Men det her ser jo så fint ud.:) Hvor gammelt er barnet?
    Vh
    En farmor

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var da en dejlig gave! Vigga er lige blevet et år her d. 10 december. Hun er dog født 2 måneder for tidligt. Så længe at dit barnebarn kan sidde stabilt så kan han sagtens sidde på kælken :-)
      Vigga synes at det er rigtig sjovt og skraldgriner når vi trækker hende - især, hvis vi løber ;-)

      Slet
  3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet