mandag den 11. juni 2012

Undskyld stilheden.....

Først og fremmest - jeg tror bare vi dropper det der med ét madbillede om dagen. Tror vi må sige et madbillede når jeg lige har tid og overskud ;)

Nu skal i bare høre, hvad der er sket siden sidst;
Vigga falder nu selv i søvn UDEN at skulle vugges. Store sager. Dette er ikke sket i sådan ca. nogensinde.
Vigga har fået sine første TO TÆNDER!!!! Hallo. Hun er altså bare en lille baby på 4 måneder (korrigeret). Babyer har altså ikke tænder!!!!
Hun er startet på grød og mos. Det går udover alt forventning og selvom hun kun har fået en uge synes jeg allerede hun har taget godt på :D

Har nu været sådan ca. 5 dage om, at skrive dette indlæg og kan overhovedet ikke huske, hvad jeg mere skulle skrive. Så i må altså lige nøjes med dette. Billede kavalkade kommer senere :)

4 kommentarer:

 1. Hehe.. Overskuddet svinger jo! Sejt at hun har fået tænder allerede!!!

  SvarSlet
 2. Louise, af ren nysgerrighed, hvor længe snakker man i reel og korrigeret alder når man har en for tidlig født? Altså - tænker om hun på et tidspunkt har "indhentet" de to måneder? Eller vil man altid sige at hun er f.eks. 10 år og 4 måneder (10 år og 2 måneder korrigeret)?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen man stopper faktisk allerede når de når ét år. Så siger man at de burde have indhentet det fortabte - sådan nogenlunde i hvert fald :)

   Slet