torsdag den 23. januar 2014

Læsehest

Viggas interesse for bøger har altid været stor. Alligevel forsætter den med at vokse og hun er blevet noget af en læsehest (eller vi er). Hun kommer med den ene bog efter den anden og kan sidde længe og lytte. Det er temmelig hyggeligt men må indrømme at man godt kan blive lidt ør i hovedet efter at have læst 8 Totte bøger i træk. Efterhånden er hun dog blevet bedre til at kigge lidt i bøgerne selv, men det er ikke nær så sjovt som at få læst dem højt - forståligt nok :-)

Forresten er vi så heldige at bo lige overfor et bibliotek. Der bruger vi en del tid. Det er både en god måde at opdage nye bøger på, men også at møde nye legekammerater! 
8 kommentarer:

 1. Alba elsker også at komme på biblioteket - Hun er også glad for bøger, men kigger mest i dem selv...
  Det er kun dejligt at Viggas glæde til bøger allerede er så stor, jeg håber det bliver ved

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også at hendes interesse for bøger forsætter. Selv var jeg også den helt store læsehest som barn og lavede nærmest ikke andet de første par år af min skolegang. De forsvandt desværre med tiden ;-)

   Slet
 2. Hvor hyggeligt! :) Jeg glæder mig sådan til at Kalle når den alder :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå. Det er også smadder hyggeligt :-D

   Slet
 3. Hun er altså så skøn, hende Vigga! Og fin ny (?) header på bloggen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og header er som sådan ikke ny - har blot opdateret billederne lidt. Min baby er jo ikke helt en baby længere og det skal jo selvfølgelig afspejle :-)

   Slet
 4. Det ser også bare mega hyggeligt ud! Herhjemme hitter det også med biblo

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også hyggeligt, selvom vores bibliotek er et lille et af slagsen. Jeg synes også at det er fedt at bibliotekerne anskaffer sig legetøj, puslespil osv. Det gør det til en rigtig god dagligdagsaktivitet med ungerne :-)

   Slet