onsdag den 11. december 2013

Viggas 2 års fødselsdag

Som alle nok har forstået så blev Vigga 2 år i går ;-) Jeg blev hjemme fra undervisning. så vi rigtig kunne hygge sammen. Ea havde ikke fri så hendes dagplejebarn hyggede sammen med os om formiddagen og den tidlige eftermiddag.


Vi startede morgen med fødselsdagssang, fødselsdagslys, morgenbord og gaver!


Der blev med stor entusiasme pakket op. Nu har hun jo øvet sig i at pakke op, hele december, så det har hun efterhånden godt styr på ;-) 


Der blev leget med fødselsdagsgaver.


... Og der blev leget med fødselsdagsgaver fra i søndags <3


Omkring klokken 09.30 gik turen ud til Fields. Vi skulle nemlig en tur i Capella Play, som er en af Viggas favoritsteder. Vi havde forresten også mama og hendes DP barn med ;-)


Det var som sædvanligt et hit. Og som ekstra bonus var der stort set ingen børn derinde, så vi kunne virkelig nyde det.


Vigga faldt i søvn på vejen hjem og fik ikke sovet SÅ længe som hun nok burde. Så eftermiddagen brugte vi på at slappe af og lege med fødselsdagaver.


Senere tog vi ind til Tivoli og mødtes med Vigga mormor. Vi havde nemlig aftalt at vi skulle derind og kigge lidt på alle de fine julelys.


Vigga ELSKER veteranbilerne inde i Tivoli og måtte da også lige prøve dem 2 gange. En gang med mor og en gang med mama :-)


En karusseltur blev det også til.


... Eller faktisk 2 - man skulle jo også lige prøve med mormor :-)


Tivoli er fantastisk om vinteren.


Vi sluttede aftenen af med en tur på Wagamama, hvor vi fik os lidt aftensmad. Derefter og vi hjem og vi var alle glade og trætte efter en lang og dejlig dag. 

Vigga nød det i fulde drag <3

2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at have været en perfekt 2 års fødselsdag!
    Stort (og forsinket) TILLYKKE med Vigga <3
    /Nina

    SvarSlet
  2. Et forsinket tillykke med prinsessen! (: Havde selv fødselsdag dagen efter og kan kun sige at det er en meget god uge at have fødselsdag i ;)

    SvarSlet