mandag den 5. august 2013

Børnebøger til ferien

Nu varer det jo ikke længe før vi tager på ferie, juhuu! Og Vigga skal selvfølgelig have lidt læsestof med ligesom os andre ;-) Jeg tror vi tager et par Totte og Kaj bøger med, som vi i forvejen har og så har jeg bestilt lidt nye bøger til hende. Vigga er nemlig så heldig at have en onkel som arbejder i Bog & Idé (han har desværrelige skiftet til studierelevant job - typisk! ;-)), så vi måtte lige udnytte det lidt inden han stoppede. Jeg havde bestilt 4 bøger til hende og det var ret meget et sats. 3 af dem kendte jeg overhovedet ikke, men havde blot valgt dem ud fra beskrivelsen på nettet. Den 4. var der en sød læser herinde, som anbefalede for kort tid siden :-)

Her til aften læste vi "Kaj er farlig", men de 3 resterende er gemt væk til ferien. Tænker at vi kan hive dem frem i flyveren, hvis alt andet mislykkes og så kan de ellers nydes på ferien.


1 kommentar:

  1. Vi har Bamses Sutte Bog. Liva elsker den. Men hun er også kun 9 mdr så den bog er perfekt til hende da det kun er store billeder med meget lidt tekst. Hun kan sidde og kigge, røre og holde den i flere timer. God ferie til jer:)

    SvarSlet