onsdag den 28. august 2013

50-års fødselsdag i Fætter Br

Fætter Br fejrer i øjeblikket sin 50-års fødselsdag og i den anledning kan man, i deres forretninger, spinne sig til rabat. Hjulene er sat op i alle forretninger og man kan få en rabat på mellem 10-50% på alle deres varer.

I sidste uge bevægede jeg mig ind i deres forretning på Strøget og var så heldig at gå derfra med en rabatkupon på 50%. De havde ikke det jeg egentlig skulle bruge og man må heldigvis gerne gemme den og bruge den så længe kampagnen stadig gælder. I dag tog Vigga, Ea og jeg så en tur i Magasins Fætter BR og shoppede :-D

Det er jo ikke særlig ofte man har mulighed for at købe alt i Fætter BR til 50% så det var lidt svært at begrænse sig. Det gjorde især lidt ondt i LEGO sektionen, da vi jo lige har købt en hulens masse til, blot, 35% i Bilka ;-)

Men vi fik da købt lidt. Vi købte Bamses hus, da Vigga er blevet lidt Bamse og Kylling afhængig. Hun banker flere gange om dagen på fjernsynet for at vise hun gerne vil se det og så måtte hun jo have huset :-) Derudover købte vi et værktøjssæt (en af Viggas små venner har et som hun er meget lun på) til hendes fødselsdag, lidt forskellige Schleich dyr til adventsgave, Store Hama perler til senere brug, det store LEGO Duplo togsæt (det faktisk min mor som har købt det), og fødselsdagsgaver til Viggas kusine, som bliver 3 år lige om snart. Vi købte forresten også sådan nogle Maxi Stick også til senere brug. Men vi kunne jo ligeså godt investere nu, hvor vi fik 50% ;-)



8 kommentarer:

  1. Lækre køb!
    Jeg arbejder jo ind i mellem i en BR, så jeg er en af dem, der står og siger "Kunne du ikke tænke dig at prøve at dreje på vores tillykke-hjul?" :D Desværre må jeg ikke selv deltage - det havde ellers været lækkert at kombinere sådan en 50%-kupon med min personalerabat på 40% ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Haha! Det kunne det helt bestemt. Du ville nok hurtigt blive populær blandt børnene i din familie :-D

      Slet
  2. Svar
    1. Desværre ikke :-P Det kunne ellers havde været dejligt :-D

      Slet
  3. Jeg har været heldig at få en på 40% - så der blev også købt stort ind til julegaver og andet godt (bl.a. de største LEGO Freinds sæt de havde i den BR) :-) man må jo udnytte at der er god rabat :-)

    - og vi var i virkeligheden kun inde for at købe to gaver til ca 30kr hver til fødselsdage hos nogle klassekammerater, men de ca 60 kr endte med at blive 1400kr :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Årh. Jeg kigger ofte på Lego Friends. Det ser virkelig fedt ud - det må Vigga også have når hun bliver større. Jeg har også set at det er lidt små dyrt, så 40% er da vildt fedt :-D

      Slet
  4. Ih hvor lækkert! Kunne være at vi også skulle prøve lykken en dag :D

    SvarSlet