lørdag den 25. maj 2013

Blomkålsfrikadeller med rester

I går havde vi en masse rester tilbage fra dagen før. Derudover havde vi et helt blomkål liggende, som vi skulle have brugt. Derfor besluttede vi os for at lave blomkålsfrikadeller med rester.

Ea var dengang jeg mødte hende vegetar. Det var lidt en udfordring, til at starte med, da jeg er kæmpe kødspiser og jeg havde et antiparti til grøntsager ;-) Jeg lærte dog at spise det med tiden og er i dag en stor grøntsagsspiser. Desuden har Ea med tiden, heldigvis, lært at spise kød igen.

Nå men... Den ultimative bedste vegetar ret som jeg, nogensinde, har smagt er blomkålsfrikadeller. De smager afsinddigt godt og det er super simpelt at lave. Sundt? Ikke så meget, men det smager jo dejligt.
Man hakker et helt blomkål, blander det med et æg, rasp, salt og peber. Derefter former man nogle runde kugler, som man frituresteger i en gryde med olie, til de er gyldne.



2 kommentarer:

  1. De lyder sørme lækre de blomkålsfrikadeller! Har I prøvet bare at stege dem? Kan man det eller falder de fra hinanden?
    God aften til jer!

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi har ikke prøvet det, men tror de vil falde fra hinanden. Kan dog anbefale friturestegningen - det smager uoverskueligt godt ;-)

      Slet