søndag den 7. april 2013

Hækleprojekt

I et forsøg på, at støtte sprutte-indsamlingen er jeg gået i gang med at hækle én. Det er så lidt en udfordring, da jeg jo ikke kan hækle. Jeg har dog så småt lært at lave fastmasker og luftmasker men hold nu k***, hvor er det bare ikke så lige til som der ser ud til rundt omkring på nettet. Det er jo det rene bedrageri ;-)

Nå men jeg har da fået hæklet lidt. Først hæklede jeg tisse grimt, så hæklede jeg pænt og nu er jeg tilbage til grimt. Ja, ja - det er vel en process... Selvom jeg ikke er heeeelt tilfreds, så er jeg alligevel en smule stolt af mit værk. Det er virkelig fedt at sidde og lave et eller andet med lidt garn og en lang pind, hvorefter at der rent faktisk kommer noget ud af det.

Dette er, hvad jeg har nået indtil videre. Benene driller mig lidt og har pillet dem op en million gange. Enten synes jeg ikke de krøller nok eller så ligner de noget der er løgn. Tror endelig jeg har fået justeret det lidt, så forhåbentlig går der ikke mange dage før jeg kan vise er færdigt resultat.5 kommentarer:

 1. nr 5 bliver sikker fin hele vejen igennem ;)

  SvarSlet
 2. Det er slet ikke så svært med benene - på billedet kan jeg se at du hækler tilbage med 1 maske i hver luftmaske. Du skal lave 2 masker i hver luftmaske, så det krøller mægtig meget. Først ligner det ikke rigtig noget, men når du når lidt længere bliver det rigtig fint. Klø på, den ser rgtig fin ud! :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Så laver jeg vidst noget heeelt galt - for troede faktisk at jeg havde hæklet 3 fastmaske i hver luftmaske, haha :-D

   Jeg må vidst lige starte forfra igen så ;-)

   Slet
 3. Det er så sejt at du er gået igang, når du ellers ikke har hæklet :-) Jeg har kopieret et link hvor du kan se i nærbilled hvordan det ser ud når man hækler armene. Klø bare på det skal nok lykkes.

  http://lindersverden.blogspot.dk/2013/04/spruttearme-et-lille-tip.html

  SvarSlet
 4. Ej, det er da totalt sejt at du prøver :D

  SvarSlet