Jeg fandt en opskrift her og her kommer den:
100 g smør, blødt
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
100 g peanutbutter
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
100 g mørk chokolade, hakket
75 g lys chokolade, hakket (jeg havde dog intet lys chokolade, så måtte improvisere med pålægschokolade. Den er økologisk (selvfølgelig!) og koster Gud ved ikke hvad. Så den måtte jo være fin nok)
75 g brun farin
75 g sukker
1 æg
100 g peanutbutter
125 g mel
75 g havregryn
1/2 tsk bagepulver
1/3 tsk salt
100 g mørk chokolade, hakket
75 g lys chokolade, hakket (jeg havde dog intet lys chokolade, så måtte improvisere med pålægschokolade. Den er økologisk (selvfølgelig!) og koster Gud ved ikke hvad. Så den måtte jo være fin nok)
Rør smør, brun farin og sukker godt sammen indtil en cremet og let luftig konsistens. Tilsæt ægget. Rør peanutbutter i. Rør derefter mel, havregryn, bagepulver og salt i. Slut af med at vende de to chokolader i. Form til kugler, læg dem på en bageplade med bagepapir med god afstand imellem, tryk dem let flade. Bag i 12-14 minutter ved 190 grader varmluft – eller indtil fint gyldne, det kan variere alt efter ovnen.
Her er resultatet:
Nuuuuiiii... De ser gode ud!!
SvarSletHar lige lavet mental gennemgang af køkkenskabe og vi har stort set kun havregryn og rørsukker ud af ingredienslisten : (
Ellers havde jeg tvunget 'nogen' ud i køkkenet ; )