søndag den 7. oktober 2012

Vigga bruger altså ikke sut

I forbindelse med en konkurrence herinde ytrede jeg, at Vigga ikke bruger sut. På daværende tidspunkt var vi inde i en rigtig dårlig periode (kan man kalde 4 måneder en periode?), hvor Vigga vågnede flere gange i timen for at blive ammet. Jeg blev til sidst nødt til, at afvænne hende og SÅ begyndte hun altså at bruge sut igen.
Synes det er lidt fantastisk. Det sekund hun får sin sut i munden bliver hun forvandlet, til det vildeste puttemonster <35 kommentarer:

 1. Godt at hun er begyndt at tage sut igen :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtig dejligt. Det kan godt være, at det lyder fjollet men den ER bare en fantastisk trøst.

   Slet
  2. Jeg forstår dig godt! Her var det lige før at der blev åbnet champagneflaske da Oliver endelig ville tage sutten. Kan godt være at man skal tage den fra dem igen og bla bla bla, men det er bare fedt at kunne give dem den og trøste dem, i forhold til at de kun vil have trøst ved brystet ;)

   Slet
 2. Hvordan har i lært hende at bruge sutten? Vi har lidt samme problemer herhjemme. Min baby har brugt sutten, men valgte selv at droppe den for et par måneder siden. Nu bider han bare i den...

  -Sugardisco

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sugar,

   Som jeg har skrevet længere oppe, så begyndte hun pludselig selv, at tage den da det var slut med bryst natten lang. Så jeg har desværre ingen gode råd :-(

   Slet