lørdag den 6. oktober 2012

Det er i dag den første lørdag i måneden

Dette betyder, at vi har stor indkøbsdag. Føtex har nemlig 25% på alt økologi og det må jo udnyttes. Jeg synes alligevel, at 25% og meget at spare på madvare. Vi køber ikke ind til en hel måned. For jeg synes det er ret svært, at forudse, hvad man lige har lyst til og brug for. Vi køber ting som mel, smør, pasta og olie. Derudover forsøger vi, at handle frugt og grønt ind til i hvert fald en uge. Det kan jo desværre ikke holde en hel måned. Ea har været tidlig ude og handle, så her er dagens høst;


 



5 kommentarer:

  1. Er det altid hver den 1. lørdag i måneden??? For så skal jeg vist have planlagt indkøb efter det....

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er der. Det er helt fantastisk. Ville ønske, at vi selv var lidt bedre til at planlægge, hvad vi skulle have :-)
      Dog er kødet ikke sat ned.

      Slet
  2. Vi handler også stort med de ting der kan holde. Så må frugt, mælk osv komme hjem som vi mangler. Har et skønt lille rum i min lejlighed med hylder. Skønt når man kan åbne døren og så har man en lille købmands butik derinde ;).

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er grøn af misundelse :-D Det må komme på listen, som et must til fremtidig lejlighed (vi har virkelig mange ting på den liste. Vi finder aldrig en lejlighed, hihi).

      Slet
  3. Skal også afsted senere i dag (når manden og bilen er hjemme igen)og få handlet ind til den kommende uge :)

    SvarSlet